user_mobilelogo

  

 

Ønsker du tilbud på Boliggass?

Epost:
Emne:
Beskjed:

Boliggass

For eneboliger som har mye gassforbrukende utstyr kan det være aktuelt å ha en nedgravd tank for propan som erstatning for gassflasker. Montering og installasjon av tanken skal foretas av kvalifiserte fagfolk. Hensikten med å grave ned en propantank er å beskytte den mot varmepåvirkning. Sikkerhetsavstanden kan reduseres vesentlig ved nedgraving i forhold til plassering over bakken.
Tenker du å installere privat boliggass anlegg eller har du allerede et eksisterende anlegg? Bonngass leverer til både private og større fellesanlegg (Boligsameie, boretslag, hoteller mm)

Vi kan levere gass til deres private tankanlegg i bulk til gode betingelser.

FORDELER FOR PRIVATKUNDER

Propan gir en miljøvennlig og kostnadseffektiv drivstoff for å drive alle dine bolig-behov, for eksempel slik:

Hjem Oppvarming
Propan eller naturgass ovner vil ikke bare forbedre effektiviteten og redusere energikostnadene, men de er også vanligvis foretrukket over sine elektriske kolleger på grunn av kvaliteten.
Det er fleksibilitet i design fordi de kan luftes enten vertikalt eller horisontalt, en propan ovn vil også kunne varme luften opp til 25 grader varmere enn en elektrisk varmepumpe. 
På grunn av mobilitet sin, kan propan-drevet patio varmeovner tilby huseiere masse ekstra kvadratmeter med utendørs oppvarmet terrasse plass.

Vann Varme

Den mest moderne teknologi for oppvarming av vann er tankløs (eller hybrid) varmtvannsbereder. Propan varmtvannsberedere kan redusere energikostnadene med så mye som 60% og operere på opptil 98% effektivitet. En typisk propan varmtvannsbereder vil vare 5 til 10 år lenger og spare 12-16 kvadratmeter med gulvplass i forhold til standard elektrisk varmtvannsbereder. 

Innendørs og utendørs Applikasjoner
Kokker krever det og huseiere fortjener det. Ifølge American Gas Association, foretrekker 96% av kokker matlaging med gass. Det gir bedre varme kontroll og jevnere varmefordeling, instant on og off gassbrennere tillater matlaging å starte umiddelbart og avkjøles raskt  - dermed bedre sikkerhet.

Pool and Spa Oppvarming

Propan oppvarmet basseng og spa varmeovner kan bringe vannet til ønsket temperatur raskere og mer effektivt enn en elektrisk varmeovn. 

Peiser
Den bekvemmeligheten med å ha en bryter eller fjernkontroll for å slå på den koselige peisen gjør at flere og flere huseiere å velge en propan peis. 
En tilnærmet vedlikeholdsfri peis og et design som er fleksibilitet for direkte lufting, drevet av propan , vil også gi funksjonen til effektivt å varme opp rommet.

Kontakt oss for å få priser og avtale.